2014. május 4., vasárnap

Anyák napjára!

Most nincs hosszas írogatás, mert sietnem kell, hogy a lányok még fel is öltözzenek rendesen, mielőtt indulunk.



Hozzávalók:
  • 750 g mascarpone
  • 200 ml tejszín
  • 3-4 ek barnacukor
  • 300 g kalács vagy keksz
  • 2 ek szamócalikőr
  • 200 g meggy
  • 300 g eper
Elkészítése:
  1. A kalácsot felszeletelem, és egy rétegben egy átlátszó tál aljára teszem
  2. A mascarponet a cukorral, tejszínnel és likőrrel alaposan kikeverem
  3. A kalácsra teszek egy réteg gyümölcsöt, majd egy réteg krémet.
  4. Megint kalács, gyümölcs, krém.
  5. A legszebb gyümölcsökkel díszítem.
  6. gyorsan fotózok, és megírom a bejegyzést. 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése